top of page

Intresserad av en Maine Coon från oss?

Vi ber dig vänligen att skicka ett meddelande via Facebook där du berättar om dig själv, var du bor, om du är uppfödare eller entusiast. 

När kattungarna har fyllt 5 veckor kan du besöka oss om du önskar.

Efter ditt besök, om du är intresserad av en kattunge kan du reservera kattungen, deposition för reservation är 3000 SEK.

Kattungarna vaccineras och avmaskas två gånger och kan lämna sin mor från 12 veckor. Alla kattungar levereras chippade och innehar stamtavla registrerad i Sverak (FiFe), varav köparen får originalet.


Villkor och försäljningsvillkor


Status: Utvärdering

Detta betyder att kattungen är under utvärdering och kan stanna hos oss, men du är välkommen att uttrycka ditt intresse.


Status: Tillgänglig

Innebär att kattungen är tillgänglig för reservationer och inte utvärderas av oss.

Status: Reserverad
Först när reservation är betald (3000 SEK) så är kattungen reserverad och kan inte reserveras av någon annan. Om köpare beslutar att inte köpa kattungen efter att ha betalt reservationen så återbetalas inte köparen.


Status: Såld
Kattungen säljs när hela priset har betalats, betalning måste göras innan kattungen flyttar till sitt nya hem.

Queentorps förbehåller sig rätten att avbryta väntande försäljning tills dagen för ägaröverföringen har ägt rum, utan att ange någon anledning. Vi säljer endast kattungar till hem som känns helt rätt!

Kattungar: Welcome

Tillgängligt just nu?

De senaste inom vårt katteri, samt kullar på G hittar du under sektionen "Nyheter & Planer". Klicka på nedan knapp för att ta dig dit!

Kattungar: Welcome

Våra kullar

För att se våra kullar och mer bilder på våra vuxna och små, så besök gärna vår Facebook (klicka på nedan knapp). 
Glöm inte att följa oss :)

Kattungar: Welcome
bottom of page